logo_small
Cos0

Termeni si Conditii

1. Termeni

In continuare, sunt prezentate conditiile in care Bagsy.ro va pune la dispozitie produsele prezentate pe site . Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii, acceptati conditiile de mai jos si sunteti de acord ca acest lucru are valoarea unui contract (conform Legii 365/2002) , acceptat in mod tacit, intre Dvs. si Bagsy.ro (desemnat in continuare ca Prestator).

Prin Client este desemnat orice persoana fizica sau juridica care se angajeaza intr-o relatie comerciala cu Bagsy.ro.

2. Aplicare

Urmatoarele conditii comerciale, fixeaza cadrul legal intre Bagsy.ro si clientii care comanda produse din magazinul virtual www.Bagsy.ro.

Eventualele conditii comerciale suplimentare ale clientului, care difera de conditiile care fac obiectul acestui text, nu au valabilitate.

3. Contractul de vanzare-cumparare

Pentru a cumpara produse de pe site-ul Bagsy.ro, clientul trebuie sa fie major (sa aiba virsta implinita de 18 ani). Efectuarea unei comenzi, reprezinta implicit acceptarea conditiilor comerciale generale ale Bagsy.ro si tine loc contractului de vinzare-cumparare.

Acest contract intra in vigoare dupa ce clientul si-a dat acceptul asupra comenzii si Bagsy.ro a confirmat produsele comandate de acesta. Bagsy.ro isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile in cazul unor erori la descrierea sau pretul produselor.

Bagsy.ro isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau exista dubii in legatura cu provenienta si corectitudinea lor.

4. Preturi
Informatiile despre articole si preturi sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare. Bagsy.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile la produsele din oferta. Pentru calculul facturilor, se vor lua in considerare preturile afisate in ziua efectuarii comenzii. Toate preturile produselor includ TVA.
5. Livrarea

Bagsy.ro livreaza pe tot cuprinsul Romaniei cu plata ramburs, atat prin Compania Posta Romana, cat si prin operatori de curierat rapid cu urmatoarele costuri:

Livrarea produselor se va efectua prin curier rapid si posta normala. La cererea clientului se poate apela la modul de livrare dorit, daca aceasta este posibil, cu evidentierea in factura a cheltuielilor suplimentare.

Produsele comandate vor fi ambalate si vor fi inscriptionate cu datele expeditorului in asa fel incit sa nu dezvaluie continutul acestora.

De regula, produsele vor parasi depozitul nostru in termen de 24-48 de ore daca acestea se afla in stoc. Eventuale cereri de despagubiri pentru daune, provocate din cauza depasirii termenului de livrare nu vor fi acceptate.

La momentul livrarii, clientul va fi informat ca produsele au parasit depozitul nostru.

6. Plata

Bagsy.ro va ofera 3 modalitati de plata:

1. Plata Online

Plata se face prin EuPlatesc cel mai mare procesator de plati online din Romania.
Acum puteti plati chiar si in rate, FARA DOBANDA!

2. Plata Ramburs/Numerar

Platiti direct curierului sau la ghiseul Oficiului Postal atunci cand ridicati coletul. Se poate plati doar numerar.

3. Plata prin Transfer Bancar / Ordin de Plata

Dupa confirmarea comenzii, va trimitem factura prin email sau fax si puti plati prin transfer bancar direct in contul noastru:

Titular cont : SC INSIDE TECHNOLOGIES SRL
IBAN : RO 82 BTRL 0170 1202 4850 27XX
Banca : Banca Transilvania, Suc. Craiova

In cazuri exceptionale ne rezervam dreptul de a cere plata integrala sau partiala in avans.

7. Returnari

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

7.1. Contractul de vinzare-cumparare isi inceteaza valabilitatea daca in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, clientul face uz de dreptul sau de a returna comanda.

7.2. Intentia de a returna comanda este luata in considerare, numai daca in acest termen de 14 zile calendaristiceclientul a trimis produsele pe adresa mentionata pe colet in dreptul expeditorului, impreuna cu factura in original si a facut in prealabil cunoscuta intentia sa in scris (comenzi@Bagsy.ro).

7.3. Clientul este obligat sa returneze produsele care fac obiectul plingerii. In cazul in care acestea au fost deja platite, in cel mai scurt timp i se va returna suma aferenta.

7.4. Dreptul de returnare nu exista in cazurile urmatoare:

 • produselor realizate sau achizitionate special dupa dorinta clientului.
 • produselor care din motive igienice nu pot fi returnate - produse de uz sexual care nu se probeaza sau schimba.
 • casetelor video, DVD-urilor, CD-urilor si pachetelor software daca acestea au fost desigilate.
 • ambalajul produselor este grav deteriorat

In cazul produselor sub forma de seturi sau sortimente, acestea vor fi returnate in intregime, chiar daca reclamatia se refera doar la un singur obiect din set sau sortiment.

8. Dreptul de proprietate

Produsele livrate raman in proprietatea Bagsy.ro pina la momentul in care s-a efectuat plata integrala a acestora.

Bagsy.ro detine drepturi de autor sau folosinta pentru textele si imaginile afisate pe site. Orice eventuale sesizari privind drepturi de autor sau folosinta asupra unor materiale afisate pe site pot fi trimise la conciliere@Bagsy.ro . La orice sesizare facuta pe aceasta adresa de email se va primi raspuns in maxim 14 zile calendaristice.

9. Colete neridicate si returnate

Coletele trimise si neridicate in termen de 10 zile de la oficiul postal vor fi returnate automat de catre posta. In acest caz clientul nu este exonerat de obligatia de plata a facturii. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur cit si a celor percepute de catre posta ca taxa de magazinaj, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz, Bagsy.ro isi rezerva dreptul de a cere plata integrala in avans, atit pentru retrimiterea coletului returnat cit si pentru comenzile ulterioare.

Bagsy.ro avizeaza telefonic si/sau prin email, fiecare client in parte, de data la care coletul a fost depus la posta. Eventuale plingeri legate de lipsa avizarii de catre posta, nu vor fi acceptate.

10. Produse cu defecte

Daca produsele solicitate se dovedesc a avea defecte tehnice sau de fabricatie, clientul este obligat sa intre in contact cu Bagsy.ro (comenzi@Bagsy.ro) in termen de 14 zile de la primirea lor.

Comenzile pentru care nu s-a facut nici o reclamatie din partea clientului, in intervalul acestui termen, sunt considerate din oficiu, pe deplin acceptate de catre client.

Produsele defecte vor fi trimise de catre client in acelasi termen, impreuna cu factura in original, la adresa specificata pe colet in dreptul expeditorului. In acest caz, Bagsy.ro se obliga sa inlocuiasca produsele ce fac obiectul reclamatiei, in termenul cel mai scurt posibil si sa suporte toate cheltuielile ce deriva din aceste actiuni.

In cazul in care Bagsy.ro se afla in imposibilitatea inlocuirii produselor, clientului i se va restitui contravaloarea acestora.

11. Daune la transport

Daca, din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la serviciul de coletarie (posta).

12. Siguranta si confidentialitatea datelor

INSIDE TECHNOLOGIES ("Bagsy") este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal sub numarul 25486.

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si in concordanta cu (EU) 2016/679 (General Data Protection Regulation) , Bagsy are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

De unde obtinem datele Prin completarea datelor tale in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declari ca accepti neconditionat ca datele tale personale sa fie incluse in baza de date a Bagsy, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal sub numarul 25486 si iti dai acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Bagsy si colaboratori (ex. companii de posta si curierat, agentii de publicitate si marketing, procesatori de plati online, etc.) pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Bagsy si colaboratori de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Scopul colectarii datelor

 • Informarea utilizatorilor si clientilor privind situatia contului lor de pe Bagsy,
 • Informarea utilizatorilor si clientilor privind evolutia si starea comenzilor, expedierea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Cui furnizam datele si in ce scopuri

Datele dumneavoastra sunt transmise catre terti in vederea indeplinirii obiectivelor mentionate la punctul 2. Terti carora le furnizam datele colectate

1. Firmelor de curierat in vederea efectuarii livrarii. Firmele de curierat colaboratoare sunt Fan Courier, Urgent Cargus si Posta Romana. Datele furnizate sunt urmatoarele:

 • a. nume si prenume
 • b. numar de telefon
 • c. adresa de livrare

2.Activitati de email marketing si colectare de adrese de email prin intermediul platformei MailChimp. Datele furnizate sunt urmatoarele:

 • a. Nume si prenume
 • b. Adresa de email

Prin citirea acestor Termeni si Conditii ai luat la cunostinta faptul ca iti sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a te adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor tale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor tale personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora accesand si completand urmatorul formular

Pe baza unei cereri scrise la comenzi@bagsy.ro - SC INSIDE TECHNOLOGIES SRL - Str. Bariera Valcii nr 257V, Craiova, iti poti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 • sa soliciti stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
 • sa ti se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
 • sa te opui prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
 • sa intervii asupra datelor transmise;

Astfel, Bagsy poate notifica utilizatorii si clientii privind ofertele curente prin newsletterul ocazional, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Bagsy nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator sau client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Bagsy poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, Bagsy poate furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.